Sitter hemma och pustar ut lite med Ylva och vovvarna.
Den här dagen har varit galen men så himla rolig!

Det har varit mycket uppstart av nya saker och massor att bearbeta och ta in.
Dagen började tidigt hos tandregleringen, det är äntligen dags att börja den långa resan mot ett vackrare leende och ett korrekt bett.

Det första besöket skulle gå fort så jag tog med mig Ylva i nya Babybjörn Bärsele One, bild kommer, jag var så stressad att jag glömde fota. Ylva väntade på mig på golvet bredvid stolen. <3

Instagram: Ylva hängde med till tandläkaren. Hon satt på golvet och väntade tills jag var klar. :)

Sedan var det lunch med Smartsons kommunikationschefCafe Fix vid Fridhemsplan. Jag är ju stolt Smartson Testpilot så det var kul att få träffa en av dem som står bakom flera av de test jag haft glädjen att få göra.

Jag tog tunnelbanan in mot stan och mötte upp Helena och lilla Ellen för en fika. Med två barnvagnar var utbudet av ställen där det går bra att ha barnvagn vid bordet begränsade. Valet föll på Åhléns City som låg nära och så kunde vi gå inomhus vilket är perfekt om man har en bebis som gallskriker om man försöker dra upp dragkedjan sista biten på åkpåsen.

IMG_4526e

 Det blev en semla igen, men den var inte toppen tyvärr…IMG_4533e_small

Det blev en lite kort fika för sedan var det dags att åka vidare till Johanna och Markus. Jag hade nämligen fått tid för min första körlektion på Odenplans trafikskola. Så jag lämnade av Ylva och sprang iväg.
Det var riktigt pirrigt att få köra bil igen, jag körde med Davut som jag fick ett jättebra intryck av. Han körde till Norra station och så övade vi på parkeringen.

Efter körlektionen var jag väldigt uppe i varv så det var skönt att komma hem till Johanna och hennes man och hänga en stund efteråt och så blev jag bjuden på middag.  Ylva sov gott i Johannas famn när jag klev in genom dörren. Härligt att se att hon känt sig trygg. Det hade varit full rulle med bus så jag förstår att hon var trött. Johanna skickade lite bilder på när Markus och Ylva lekte på mattan. De är så fina tillsammans.

IMG_4570e

Japp för er som undrar hur det gick med Ylvas röda klänning den här dagen, så låg den nertryckt i vagnen. Ylva sportade sin pyjamas hela dagen. ;)

Pust, imorgon har vi bara två saker inplanerat. Känns som semester.

One Thought on “En fullbokad alla <3-dag

  1. Tack för igår! Roligt att vi kunde klämma in en fika :)
    Vilken söt bild på Ylva och Markus! Sött att han också har pyjamas, ett litet pyjamasparty ;)

    Kul att jag fick en demo av bärselen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation