130202 Vasaparken

Det har verkligen varit underbart väder i helgen. Jag har varit ute i solen och tagit med Ylva på kortare promenader runt Vasaparken. Det är så mysigt att se alla familjer åka på isen med sina barn, något jag själv inte gjort sedan mellanstadiet eller möjligtvis högstadiet.

Jag hoppas jag kommer snöra på mig skridskorna om nåt år och åka med Ylva. Jag vill ju vara en sån där hurtig mamma som drar runt sitt stapplande barn på isen, men jag är verkligen ingen skridskoåkare så det är ganska troligt att jag står vid kanten och fotar Soldaten när han drar runt Ylva på isen. Jag bidrar hellre med varm choklad och korvmackor. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation