Min planerade Red Dress Week blev tyvärr bara fem klänningar lång. Dag fyra råkade bli en pyjamas-dag då Ylva sportade sin pyjamas hela dagen. Sedan blev det en oplanerad repris av klänning 4 två dagar i rad. Men det är sånt som händer. :) Jag är glad över att det blev fem söta klänningar i slutändan.

Så vilken klänning var er favorit? Kommentera gärna och berätta vilken klänning du gillade bäst.

130217 Red Dress Week Collage numbers

5 Thoughts on “Vilken klänning var bäst under Red Dress Week?

 1. Det är svårt, de är alla fina, men den sista är något extra :)

 2. Nummer 1&2 var mina favoriter! Fast jag tycker alla bilder på ylva är söta. Det har min sambo fått erfara som har börjat vänja sig vid att jag petar honom i sidan och säger ”är hon inte söööt, är hon inte det?” Och nej, jag är ingen creepy stalker – jag älskar barn men jag har lovat mig själv att gå färdigt min sjuksköterskeutbildning först, innan jag och sambon försöker bli gravida. Och du har en sån himla fin blogg, med mycket intressant att läsa och en sån totalt underbar liten familj. Det går inte att inte bli lite lycklig när man läser om ert liv.

  • Tusen tack för din superfina kommentar. Blev så himla glad när jag läste den! <3
   Idag har jag haft en riktigt hektisk dag men jag har haft ett stort leende på läpparna tack vare dig.
   Kramar Jinni

 3. Marie, I love her :)). I wish I could cuddle her now. Look at her, how pretty and happy she is! You’re such a happy mom also :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation