Snart är det bara en månad kvar till bröllopet och mycket är fortfarande kvar att göra. En hel del saker har vi ännu inte haft tid att ta tag i. Idag har jag haft lite tid vid datorn, jag har bokat in barnvakt till Ylva de närmaste två veckorna och kunnat boka av lite bröllopsfix.

130301 Schema

Så här såg vardagspusslet ut den här veckan. En relativt kort vecka mot hur det ser ut de kommande veckorna. Jag tror att det kommer gå hur fort som helst och plötsligt kommer det vara min bröllopsdag och dags att köra upp och sedan åker Soldaten iväg på utlandstjänst.

Kolla in min barnvaktsplanering. Jag har fantastisk tur som har så hjälpsamma personer i min närhet. Skulle inte klara av denna hektiska planering utan dem. Tur att Ylva tycker så mycket om alla fina och hjälpsamma!

IMG_4330e

Snälla gudfar Linus var barnvakt hela tre gånger den här veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation