Första uppdraget skulle jag hitta med hjälp av en magnet-plupp som man använder för att öppna dörrar. Jag fick lite hjälp för annars hade jag nog stått i barnvagnsförrådet fortfarande och letat…

PicMonkey Collage

Jag tog pluppen och letade i barnvagnsförrådet, cykelförrådet och i soprummet på väg till garaget innan Johanna sa att det var väldigt kallt där jag var… Jag hade ingen aning om att man kunde ha pluppar till sin postlåda. Men där fanns det första kuvertet.

mailbox collage_star

Uppdragen bestod av två delar, dels små utmaningar på stan och en tipsrunda med bröllopskuriosa.

IMG_8588IMG_8589e

Jag hittade till Miller’s på Odengatan och där fick jag nästa kort. På det kortet stod det att jag skulle vidare till ett chokladmecka. Där hittade jag nästa kort och fick två goda praliner, mums!

chokladfabriken

Nästa ställe var hos Melanders Fisk… jag gick genom Vasaparken och ville driva lite med tjejerna som höll koll på mig via Instagram. Så jag satte mig ner i solen och fick det dokumenterat av en hjälpsam tjej som gick förbi. Jag postade bilden tillsammans med ”Vilar mig i solen!”. Haha!

IMG_8593

Hos Melanders Fisk skulle jag övertala dem att ge mig ett skaldjur. Det gick superbra! Haha! Jag fick även hjälp med att svara på frågan. Tack Melanders för hjälpen!

IMG_8595e

Sedan skulle jag vidare till Lattjo, leksaksbutiken på Dalagatan. Där fick jag en jättefin leksaksbil i form av ett lejon att ge till Ylva och nästa uppdrag!

IMG_8597
Sista kuvertet fanns på Espresso House, vattenhålet för alla mammor i Vasastan. Där var det mycket folk så det tog ett tag innan jag fick tag på det sista kuvertet tillsammans med bonusuppdraget, att få tag på lite chaipulver. Jag var lite fundersam på vad jag skulle ha två praliner, en räka och chaipulver till. Haha!

IMG_8598

Sedan var det bara att ta sig tillbaka hem till Johanna där tjejerna väntade på mig. Jag redovisade hur det gått med uppdragen och jag fick 295 poäng i poängjakten, min vinst var en jättefin prinsesskrona och en flaska skumpa att ha kring halsen!
UppdragCollageJag hade genom mina insamlade poäng gått från prinsessa till drottning! <3
IMG_8473e

Superroligt var det med uppdrag, och så var det ju roligt att få blinga lite i den fina kronan. Men jag kände mig lite felklädd. Alla andra var ju superfina, hade smink och finkläder. Jag hade kläder som jag tänkt sunka runt i på IKEA, bekväma gympaskor och mjukiströja. Jag nämnde detta och självklart hade de tänkt på det med!Men nu måste vi äta här hemma så det berättar jag om i nästa inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation