I helgen är jag och Ylva ensamma för min fina soldat är iväg på svensexa och befinner sig just nu i Umeå. Jag har fått rapporter om att han har jätteroligt. Han har verkligen jobbat mycket den senaste tiden så det är kul att han få ha en helg med grabbarna.

IMG_5614e

Den första delen av svensexan var ett uppdrag jag skickade iväg honom på…

Igår började Soldatens svensexa med att han fick ett mystiskt sms från en okänt nummer. När han kollade upp numret var det inte från någon han kände. Han fick instruktionen att han skulle vara nydushad och redo kl 15.00. Och redo var han… :P

130315 Waiting

Några minuter innan tre blev Soldaten som ett barn på julafton. Han var sååå redo!

IMG_5638e

På varje uppdrag han skulle utföra skulle han också instagramma en rolig bild. Jag är så glad att jag har en blivande man som gärna bjuder på sig själv. <3

IMG_5639e

Det första uppdraget var att ta sig till ETC-butiken på Odengatan. Där hämtade han upp nästa kuvert och så fick han en fin svart mössa från butiken. Den förra försvann spårlöst så nu har han en exakt likadan! Hoppas inte den här också får fötter…

IMG_5641e

Nästa uppdrag var att gå till hans favoritspelbutik GameStop. Där fick han presenter från butiken och massor av rolig hjälp att utföra sitt uppdrag.

IMG_5643e

Efter uppdraget på GameStop skulle han vidare till sin favoritbutik på Kungsholmen…

IMG_5644e

Här är han inne på Terräng, en butik för soldater, väktare och poliser. Han fick prova utrustning och så fick han en present från butiken. Terräng gav honom ännu ett kuvert i det stod det att han skulle till restaurangen vi besökte efter att vi var på babysim med Ylva.

130315 Mamas and tapas

På restaurangen väntade hans vänner från jobbet med mat och dricka. Jag tror han blev väldigt överraskad när han klev in på Mamas and Tapas. :) Middagen var bokad i två timmar sedan blev Soldaten bortrövad i bil…

IMG_5648e

IMG_5649e

Han fick ögonbindel, sattes i en bil med högtalarna på högsta volym. Sedan kördes han runt i skarpa kurvor och runt, runt. När de släppte av honom senare stod alla hans jobbarkompisar där, redo att vinka av honom på Bromma Flygplats. De gav honom en resväska och ett sista kuvert med en flygbiljett.

130315 Airport

På flygplatsen i Umeå tog hans barndomskompisar emot honom. Soldaten fick en följeslagare som inte fick tappa sitt grepp om hans hals. Haha!

IMG_5655e

Efter upphämtningen vet jag att han fick göra något som han längtat efter länge. Lanparty med kompisarna. Linus hade instruerat mig att lägga ner hans spelgrejer i resväskan. Så jag packade One-Piece, hörlurar och mus. :)

IMG_5658eEfter att han postade den här bilden på Instagram antog jag att han var upptagen resten av kvällen.
Idag och på söndag kommer Soldaten och hans vänner göra Umeå osäkert…. Hoppas de får kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation