I torsdags var det första gången jag såg Polarn o. Pyrets kampanj med Ylva i något sammanhang för första gången. Jätteroligt! Jag ska spara det till henne så att hon kan se den sen när hon är äldre.

IMG_5302

04_0040

Foto: Karolina Henke för Polarn o.Pyret

I veckan var vi på vår andra casting, för Polarn o. Pyrets höst-/vinterkollektion. I en liten studio på Söder trängdes massor av barn och föräldrar i olika åldrar för att ta provbilder. Jag håller tummarna för att Ylva får vara med igen. Det var fantastiskt roligt att vara med och Ylva stortrivdes.
Jag kommer ihåg bilden här ovanför, jag trodde inte att Polarn o. Pyret skulle välja den här bilden eftersom Ylva tittade ner i golvet. Men det är verkligen en jätterolig bild! De andra barnen kastar konfetti och Ylva är helt trollbunden av alla små papperslappar på golvet.
Jag har sett setet som Ylva har på sig på bilden i butikerna och i webbshoppen.

5 Thoughts on “Ylva i tidningen mama för Polarn o. Pyret

 1. Vilken fint bild! Såg den i Mama tidningen när den kom i veckan! Hur gör man för att få vara med på castingarna?

  • Hej Anna, Vad roligt att du gillar bilden, det gör jag med! :)
   Jag vet inte om alla som var på castingen är uttagna på samma sätt, men Ylva har en profil på statist.se och sen mailade de mig och frågade om vi ville gå på casting.
   Kram Jinni

 2. Det kommer ju att bli ett jättefint minne för er och Ylva.
  Härlig bild! :)

 3. Åh va kul!
  Jag tror mina små tvillingar skulle passa toppen som modeller..
  Hur gör man :)?

  • Hej Johanna,

   Det enda jag har gjort är att skapa ett konto på statist.se. Där har jag skrivit in en presentation och lagt upp nytagna bilder på Ylva. Sedan har jag fått förfrågningar om att gå på castings och i några av fallen har Ylva fått en chans att vara med.
   Lycka till!
   Kram Jinni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation