Nu är det inte många helger (eller dagar heller för den delen) kvar innan Soldaten åker iväg på utlandstjänst. Så vi försöker passa på att göra mysiga saker tillsammans så mycket vi kan på helgerna. 130414 Ylva exploring

Ylva älskar att titta vad som finns i lådorna och drar fram allt hon får tag i. Igår morse hittade hon min stora låda med alla produktprover och erbjudanden till bloggen. Hon var så himla glad och spred ut allt på golvet. Undrar vem hon kan ha fått den egenskapen ifrån? Haha!
Så igår hade vi en lugn förmiddag hemma innan vi gjorde en liten utflykt till Enköping.
IMG_4799e

Vi åkte till iitala Outlet i Örsundsbro utanför Enköping för att shoppa lite fina tallrikar och skålar. Vi hittade också ett roligt pyssel. Porslinsmålning på iitalakoppar för 29 kr. Väldigt prisvärt och roligt som presenter. Vi gjorde varsin kopp till Ylvas mormor och farmor.

130414 Paint Cup Collage

Ylva som hade sovit i bilen var på strålande humör inne i butiken. Så himla skönt när det fungerar med bilåkningen. Vi lyckades verkligen pricka in sovstunden bra.

IMG_4803e

Efter att ha handlat lite inne i iitala-butiken tänkte vi åka vidare för att ta en fika i Enköping men så såg vi att det fanns en loppis-butik i huset bredvid. Vi kikade in lite snabbt och jag hittade två söta tallrikar. Jag kan verkligen rekommendera denna lilla butik som har mycket märkesporslin, leksaker och barnkläder.

130414 Loppis Orsundsbro

Sedan blev det fika inne på Wickmans Café i Enköping. Ett barnvänligt café med skötbord och barnstolar och möjligtvis det enda café som har öppet efter 16.00 på en söndag. :P

130414 Wickmans Café130414 Ylva Wickmans Cafe

Ylvas nya favoriter – majskrokarna, jag försökte stå emot dem men hon älskar dem.

Efter fikat åkte vi förbi Barkarby och Kista Galleria på vägen hem. Idag är vi inbjudna till fotografering och inspelning på Bambino, och jag hade verkligen inga kläder alls som passade så det blev lite sista-minuten shopping. En riktigt härlig dag tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation