Det var ett tag sedan jag skrev något om vårt cykeläventyr, men det pågår febril planering och massor av annat spännande inför cykelturen som ska gå mellan Stockholm och Malmö.

Det mest essentiella behovet vi har är ju en cykel som kan transportera mig och Ylva med all den utrustning vi behöver för fem-sex veckor på cykelsadeln på ett tryggt och bekvämt sett. Vår första samarbetspartner är därför Babboe Nordic som säljer smarta lådcyklar speciellt utvecklade för och av barnfamiljer.

Babboe_Big_Cargobike

Det känns verkligen superroligt att få möjligheten att samarbeta med så roligt företag som Babboe. De har lådcyklar i flera olika modeller, både med två och tre hjul och deras design och tillbehör är väldigt genomtänkta. Jag blir superexalterad när jag tänker på att jag ska få susa fram med Ylva genom Sverige på en sån här cool cykel!

 

 

2 Thoughts on “Cykeläventyret 2013 – Nu händer det grejer!

  1. Jag är riktigt imponerad över cykeläventyret, det lär nog sannerligen bli ett äventyr med Ylva ute på vägarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation