Idag är det en lång skrivardag. Jag skriver på ett reportage till den tidning som jag och mina kurskamrater ska göra tillsammans imorgon på Poppius Journalistskola.

Det är lite svårt att skriva fokuserat med Ylva lekandes här bredvid och solen som skiner utanför fönstret. Men jag skriver om ett så roligt ämne, barnvagnar, så det är inte så synd om mig i alla fall. :)

IMG_5681e

Igår var jag och Sophia på middag tillsammans. Sophia provkörde vår Joie Brisk på vägen dit. ”-Väldigt lättkörd!” fick den som utlåtande innan hon pinnade iväg med vagnen och lämnade mig lunkades efter dem. Haha!

2 Thoughts on “Finslipar på mitt reportage

  1. Jag blir så jäkla avundsjuk på barnen som ligger och myser i sin åkpåse medan man själv travar fram i snålblåsten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation