Igår och idag så fotas Ylva för H&M. Det är verkligen jätteroligt att Ylva får vara med när de ska fota sin höst- och vinterkollektion. Vi var på casting förra veckan, samma dag som vi vinkade hejdå till Soldaten. Jag berättade för honom att Ylva kom med och han blev jätteglad och stolt!

Jag har ju ingen bild från fotograferingen, men om jag får lägga upp en bild senare så kommer jag absolut att visa er. :)

IMG_6664e

Ylva var på gott humör i studion. Hon älskar att bli fotad och så får hon ju massor av uppmärksamhet och bus från alla som är där. Hon skrattade högt flera gånger under fotograferingen när de gjorde roliga ljud och busade med henne.


Jag lyckades fånga Ylva när hon gjorde ett av sina gälla skrik i studion. Hon tycker det är jätteroligt när det ekar. Hon testar alltid ekot i gångtunneln till vårt hus och i trappuppgångar.

3 Thoughts on “Fotografering för H&M

  1. Hon är ju bara så söt!!

  2. Bettina on 8:10 21 juni, 2013 at 08:10 said:

    Vilken söt tjej.hur har du gjort för att lyckas bli modell??! Vem har du kontaktat? Var? Tacksam för svar :) har en liten tös som jag så gärna skulle vilja modella :)/, Bettina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation