Jag tar en liten paus från pluggandet och lägger upp lite bilder från vår Valborg.

IMG_5491e

Ylva vinkar och klappar händerna för oss. Kjell kollar så att hon inte är kall om händerna.Vi var tidigt på plats vid brasan uppe vid vattentornet i Stuvsta, så det var ganska folktomt.

IMG_4537

Klockan åtta på kvällen startade fackeltåget från kyrkan i Stuvsta. Massor med barn höll i facklor och ställde sig i en ring runt brasan. Jag vet inte om jag kommer låta Ylva hålla i en fackla när hon är tre-fyra år, men det gick ju jättebra för alla barn som bar facklorna. (De barnen som är närmast på bilden är inte de jag menade med tre-fyra år.).
Alla i fackeltåget fick instruktioner om att lägga in sin fackla i rishögen men det var många som kastades ändå. :) Svårt det där med instruktioner.

IMG_4544e_px130430 Valborg Collage

Ylva var på topphumör, tittade på eld och klappade händerna. Visst har hon fina vantar? Jag köpte dem i förra veckan på Lindberg. De finns i flera fina färger.

IMG_5540e

Brasan värmde rejält men brann ner ganska snabbt. Efter brasan blev det fyrverkerier och scoutkåren sålde fika, läsk, popcorn och godis. Jag var lite orolig för att Ylva skulle bli skrämd av fyrverkerierna men hon skrattade så hon kiknade. Så himla roligt! För varje smäll så kom ett glatt skratt från Ylva. Jag köpte lite popcorn i en påse och Ylva ville såklart också ha, så hon fick små bitar av popcorn som inte hade något skal på sig. Jättemumsigt tyckte hon.

Det var vår Valborg. Hur firade ni?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation