Ibland undrar man vad de små tycker är mysigt. Jag hittade Ylva sovandes såhär. Supermysigt verkade hon tycka. De senaste veckorna har hon varit en sån pappa-gris. Kanske känner hon på sig att han ska åka bort ett tag och vill passa på att mysa med honom.

IMG_5379e

Nu är vi i alla fall tillbaka i Stockholm och håller på att städa lägenheten inför Soldatens utlandstjänst. Han ska ju vara borta ganska länga så det känns skönt för mig att allt lämnas i någorlunda bra skick här hemma så att det inte är saker jag inte kan ordna själv som vi struntade i att göra.

Men vi ska försöka hinna mysa lite också och ta en sväng till parken med Ylva och möta upp någon att leka med i sandlådan. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation