Ni som känner mig vet att jag inte klarar att vara sysslolös. Jag har så mycket saker jag vill göra att jag behöver fler timmar på dygnet. Men nu har jag något helt fantastiskt roligt på gång för mig och Ylva till sensommaren. Ett riktigt friluftsäventyr!

Jag har precis skrivit en plan och gjort massor av research. För just som det börjar bli lite mindre att göra så är det ju dags att hitta på något nytt, eller hur?

Min plan är att cykla från Stockholm till Malmö med Ylva och vårt mål är att hitta riktigt härliga utflyktspärlor längs med vägen. Så nu sitter jag och tittar på kartor och letar lite olika alternativ på vägar att åka. Har ni något kul tips på ställe längs med vägen som vi borde besöka?
Kommentera gärna!

Vill ni följa våra förberedelser och vårt äventyr på twitter/instagram så spara hashtagen #CykelÄventyret2013.

IMG_2623e

Ylva och jag tränar inför vårt sommaräventyr. :P

IMG_2617e

3 Thoughts on “Planerar ett äventyr!

  1. Gullunge! Det låter ju jättekul! :)

  2. Kjekt Ã¥ treffe deg og de andre pÃ¥ to:rsagd)Og gleder meg til neste gang..da kan det se ut som May Helen tar neste og jeg en gang mot jul…det er jo en grei plan:)Ha en fin helg:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation