Barnskospecialisten

Igår var jag och Ylva på spännande möte hos Barnskospecialisten (där Ylvas mormor köpte hennes allra första skor). Vi träffade Sofia och Ninnie för att berätta mer om Cykeläventyret 2013 och så fick vi veta mer om Barnskospecialisten och deras nyförvärv uteungar.se. Köpet av uteungar.se gör Barnskospecialisten till en butik där man hittar både skor, kläder och utvalda produkter för barnens uteaktiviteter.
Det känns otroligt roligt att få samarbeta med ett företag som har ett starkt fokus på kvalité och funktion för barn. Deras kunskap om produkter och friluftsliv kommer vara till stor hjälp när vi ska ut på vårt äventyr i augusti. Ylva och jag kommer att testa och skriva om produkter ur Barnskospecialistens sortiment och jag kommer även dela med mig av tips och råd som jag får.

Instagram: I nya somriga sandaler från #superfit -#barnskospecialisten. Bekväma, luftiga i sommar och ger stöd när man lär sig gå. Toppen!Idag fick Ylva prova ut ett par stadiga och luftiga sandaler av modellen Superfit, Soft Tippo Water. Sandalen går att reglera över lästen och med kardborrebandet vid vristen. Nubucklädret är verkligen mjukt och behagligt mot huden och Ylva trivdes med sandalerna på en gång så det ska bli superkul att använda dem i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation