IMG_8827_c

Idag åkte jag och Ylva till Högdalstoppen i Högdalen. Min vän Jasmin bjöd med mig till Longboard-tävlingen High Valley Slam 2013 som hennes man anordnade genom deras webshop Sublime Boards. Tävlingsåkarna står på longboards och åker i supersnabb fart nerför en kurvig backe.

IMG_8842_c

IMG_8828_c

I mitten av backen fanns en genväg upp till backens topp. Där bjöds det på korv och dricka så att åkarna kunde återhämta sig.

IMG_8829_c

Ylva stormtrivdes och hängde i Sublime Boards arrangörstält. Där satt hon på bordet och åt korv med bröd och lekte med reservdelar.

IMG_8830_c

Jag har alltid med mig bärselen från In The Pocket Baby i vagnen. Den tar nästan ingen plats alls. Här passade den hur bra som helst. Ylva ville inte sitta i vagnen och det fanns ingen bra plats att sätta ner henne.

IMG_8824e_c

Sedan vårt besök hos Malin på 4P när vi blev kittade med bland annat en första-hjälpen-väska för barnvagnen (eller cykelturen) från AddBaby så är även den alltid med oss när vi är ute. Här på tävlingen kom den väl till pass när åkare som åkt av banan behövde plåstras om.

IMG_8831e_c

Vi hade verkligen en toppen dag i solen och jag tycker det var kul att få vara med och se hur en longboardtävling går till. Tack Sublime Boards Jasmin och Henrique!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation