Igår gjorde vi en härlig liten eftermiddagsutflykt till Häringe Slott efter min körlektion. Jag hade fått dagskort till slottspoolen för hela familjen genom Polarn o Pyret. Vi tyckte det var en lagom utflykt med lite sol och bad på eftermiddagen när solen inte var så stark.
Om ni funderar på att besöka Häringe slott och poolen så kostar entré till badet 50kr per person eller 100kr om man vill låna en handduk.
IMG_1397eVackra Häringe Slott ligger utanför Västerhaninge. En vacker slottsmiljö med fyrstjärningt hotell, restaurang och härlig saltvattenspool. Vattnet i poolen pumpas in från havet och värms upp när solen ligger på. Det var friskt (läs: ganska kallt) men härligt i vattnet.
På Häringe Slott gillar de både barn och hundar. Hundar får gärna vara med vid poolområdet och har en egen matsedel. Vid bokning kan man anlita en nanny att passa barnen medan man avnjuter sin middag, eller låta dem vara med på filmvisning eller någon annan rolig aktivitet.
Instagram: Mina två badglada älsklingar i slottspoolen på #häringeslott. Härlig avkoppling tillsammans. #bad #twittbebis #ombarn #pool #sommar #semester #lifeMina två fiskar hoppade i poolen direkt! Plaska med vatten är det bästa som finns enligt Ylva.

IMG_1414e

Den fina UV-dräkten kommer från Panos Emporio och finns hos Barnskospecialisten.se

Instagram: Ylva och jag badade i saltvatten-poolen på #häringeslott. Mysigt men liite kallt, blev ett snabbdopp.  #sol #bad #bada #sommar #twittbebis #ombarn #babyEfter lite badande och plaskande så blev det snabbt in i en handduk för det blåste ganska kallt till och från. Tur att pappa stod redo med en stor handduk. Väldigt bra att man får låna handduk från Häringe Slott.

Instagram: Två kalla badfisar efter dopp på #häringeslott igår.  #sommar #bad #bebis #pappa #dotter #mysEn lite kall badfis myser i handduken!

IMG_1446e

Vi stannade ett tag och värmde oss i solen innan det var dags att åka hem med vår trötta tjej. Ylva tyckte det var jättemysigt att få vara en nakenfis ett tag i solen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation