Vår reseberättelse: (Vill du läsa reseberättelsen från början, läs här)

Fredag 9 augusti 2013

IMG_2805e

När vi kom fram till Rica Talk Hotel, vår första destination blev jag lite förvirrad av allt byggarbete utanför. Hur ska vi komma fram till hotellet och hur ska vi få upp cykeln för trappan? Eller ska jag lämna den framför mässan?

Jag ringde receptionen där receptionisten Andreas glatt hänvisade mig till hotellets garage
(i gatuplan). :) Hur smidigt var inte det?

130809 Parkering Collage

IMG_2814eVi körde in och jag ställde cykeln precis vid entrén där det var supersmidigt att packa ur. Det fungerade hur smidigt som helst att koppla av Chariot-cykelvagnen och köra iväg med Ylva och packning.Andreas_eI receptionen hälsade Andreas oss välkomna. Jag fick kort till rummet och Ylva fick en orange badboll med Alfons på. :)

130809 Rummet CollageRummet låg på våning 18 och var jättefint! Det fanns en liten Alfons-present till Ylva och hon gosade ner sig i sängen på en gång. :)

Det var superhärligt att komma till ett så barnvänligt hotell. Personalen var supertrevlig och hjälpsamma. Det var kul att se att det var många barnfamiljer på hotellet samtidigt och att flera var ensamma föräldrar med barn på besök. För mig tyder det på att det verkligen är en plaats dit man vågar åka med sitt/sina barn utan att oroa sig för att barnen är stökiga.

130809 MENY Collage

Ylva fick en egen barnmeny och viskade i mitt öra att det var potatis och köttbullar hon ville ha. Hon smaskade på lite bröd medan vi väntade på maten och så tittade hon på alla barnen i restaurangen.

130809 Middag Collage

130809 Ylva dricker Collage

Kladdigt blir det när man ska äta och dricka själv. Men personalen är van och man behöver inte skämmas. Skönt att kunna slappna av och i den mån det går äta en lugn middag med Ylva.

130809 Ylva glass Collage

Höjdpunkten! Jag och Ylva delade en glass till efterrätt.

130809 Bad Collage

Innan det var dags att sussa kudden tog vi ett bad tillsammans. Eller.. Ylva badade och jag lyckades blöta ner nederdelen av rumpan och fötterna. Sen hade Ylva badat klart. Jag tänkte att jag skulle gå upp igen efter att jag nattat Ylva och lägga mig i badet, men jag var för trött och sängen var för skön.

IMG_2866e

Underbar nattutsikt från rummet! Så fint med alla ljus.

>> Läs nästa del i vår reseberättelse – Hotellfrukost på Rica Talk Hotel <<

One Thought on “#Cykeläventyret2013 – Dag 1 – Destination: Rica Talk Hotel

  1. Pingback: #Cykeläventyret2013 – Dag 1 – Ut ur Stockholms innerstad | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation