Vår reseberättelse: (Vill du läsa reseberättelsen från början, läs här)

Fredag 9 augusti 2013

Igår var det dags! Med skräckblandad förtjusning insåg jag att cykeläventyret faktiskt skulle bli av.
Vi hade även haft lite problem med hur vi skulle få med oss  Chariot-cykelvagnen. Fästet till cykeln passade inte så det blev en egen liten historia. Haha, det viktigaste jag lärde mig var i alla fall att det finns fantastiskt hjälpsamma människor.
I veckan var jag även lite orolig att vi skulle behöva skjuta fram starten några dagar eftersom Ylva fick tre-dagars-febern i tisdags. Men lagom till igår hade hon en feberfri natt och vaknade som om hon inte varit sjuk alls, För säkerhetsskull var vi hos barnläkaren på morgonen för en sista kontroll och klartecken att ge oss iväg.

Det sista timmarna innan vi gav oss iväg var verkligen kaotiska. Trots flera dagars packande missade jag ju säkert massor med viktiga saker (eller så var de inte så viktiga…) När jag packade Ylvas kläder blev det ett kaos utan dess like i vår lilla etta. Det var barnkläder ÖVERALLT! Lägg till en ettåring som packar upp saker ur väskorna i snabbare takt än man hinner lägga ner dem.
Se vår packlista.
Instagram: Packningskaos... Vi har mycket kläder att välja på, men man ska ju packa lite grejer. Tur att barnkläder tar så lite plats! #förberedelser #cykeläventyret2013 #kidsfashion #barnkläder

Mitt i kaoset kom reportern Emma och hennes fotograf för att göra ett reportage till Invidzonens tidning. De höll god min i kaoset och lyckades bana väg genom drivorna av saker. Fotografen fotade och Emma intervjuade mig – superkul och en välbehövlig paus i min hetspackning. Så fick jag ju även en chans att provcykla med cykelvagnen på. (Väldigt osmart att inte ha testet innan… men fästet monterades vid 21 kvällen innan). Emma var snäll och tog en bild åt mig också.

Instagram: Igår kom vi äntligen iväg på #cykeläventyret2013 -Följ oss på www.whatiwant.se och på Instagram/Facebook såklart! #nugällerdet #nukörvi #startskottet

Den sista delen av packandet fick jag hjälp av underbara Johanna. Utan henne hade jag säkert stått kvar i mitt kaos och packat ännu. Hon tog hand om Ylva och hjälpte till med tusen grejer så att vi tillslut kunde sätta oss på cykeln och susa iväg ut ur stan.

130809 Johanna och utpackning Collage

Min trevliga granne passade på att önska oss lycka till också sedan var det bara att trampa iväg.

IMG_2919e

Vi hoppas att ni följer oss på Cykeläventyret här i bloggen och på Instagram/Twitter @TweetJinni.

>> Läs nästa del i vår reseberättelse – Vi cyklar ut ur Stockholms innerstad <<

4 Thoughts on “#Cykeläventyret2013 – Dag 1 – Startskottet

  1. Jag är så imponerad och hoppas att ni får jättekul! Kramar

  2. Lycka till nu! Vi följer dig!!
    Kram!

  3. Pingback: #Cykeläventyret2013 – Dag 2 – Frukost och bus på Rica Talk Hotel | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation