Tionde dagen på #cykeläventyret2013! Mot Mauritsberg.

Click for a Glympse of my location: http://glympse.com/090B-VHV3

One Thought on “#Cykeläventyret2013 – Följ oss live: Dag 10 – Från Kolmården till Mauritsberg

  1. Marie Andersson on 21:27 18 augusti, 2013 at 21:27 said:

    Hej,
    Jag (vi) på mc träffade dig i regnet under ett lusthustak strax innan båten gick över Bråviken. Roligt att höra om din cykeltur o jag funderade efteråt på en grej. Du sa att du inte ville vara hemma o oroa dig för din man som är bortrest. Men jag undrar jag…. Vem av er är oroligast för vem!:)
    Hade ni haft vägarna förbi mitt hus i Linköping, hade ni varit hjärtligt välkomna. Jag hoppas ni blir väl emottagna var ni än kommer. Önskar dig o flickan en fortsatt härlig resa. Med vänlig hälsning Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation