I torsdags förra veckan hade mitt favorit taxibolag Über en tävling tillsammans med modeikonen Fanny Lyckman som släppte sin nya kollektion Fanny Lyckman for Estradeur AW/XIII igår.

Tävlingen gick ut på att man via Übers taxiapp kunde beställa en ”Fanny bil” fullpackad med den nya kollektionen och Fanny. Alla som lyckades beställa bilen fick träffa Fanny och fick ett plagg ur hennes kollektion.

Jag ägnade nog två hela timmar åt att försöka boka bilen, men lyckades inte. Tillslut gav jag upp och bad Soldaten prova några gånger medan jag och Sophia var iväg på Blogozine Mingel i Mood Gallerian.

Soldaten lyckades boka bilen på första försöket (glädjeskutt!), så tillsammans med Ylva valde de ut ett plagg till mig.

@uber_stockholm och @fannylyckman idag! #hejuber #fashion #tack @mijeva" href="http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/8c4d5a323cc311e380e022000ae9027c_8.jpg">Instagram: Tack finaste älsklingen för att du lyckades boka <a href=@uber_stockholm och @fannylyckman idag! #hejuber #fashion #tack @mijeva" src="http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/8c4d5a323cc311e380e022000ae9027c_8.jpg" width="600" height="600" />

Fanny Lyckman Collage

Det här är byxorna som Soldaten och Ylva valde till mig. Tyvärr satt knappen löst i midjan så jag måste sy dit den innan jag kan inviga byxorna. Vad tycker ni? Kan jag rocka den här stilen?

One Thought on “Byxor från Über och Fanny Lyckman for Estradeur AW/XIII

  1. Grymma byxor! Kan bli snyggt på dig, kan tänka mig dem med nån riktigt söt överdel, ha dem som typ en motpol till nåt supergulligt (eller helt enkelt dra en rock-chick outfit!).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation