Jag vet att det kom lite som en nyhet för många att vi flyttat från Vasastan till Södermalm. Vi fick erbjudande om att byta lägenhet, men jag gick och blev sjuk mitt i flytten och hamnade på sjukhus. Så allt gick superfort, flyttfirman packade det jag inte hunnit och när jag blev utskriven så bodde jag på ny adress. Läskigt att flytta helt utan kontroll, men även skönt att allt ordnade sig så bra.

Det har tagit oss tre veckor att komma i ordning någorlunda. Det är fortfarande fullt med lådor i hallen, men det känns mer som ett hem än vår förra lägenhet någonsin gjorde. (Tur att jag inte visste det då…)

IMG_3401e

Här är vår nya soffa, ljuset i rummet är helt fantastiskt på förmiddagen. Det blev en IKEA STRANDMON 3-sitssoffa i grått. Älskar den! Eftersom vi fortfarande bor väldigt litet, på 41 m2, så valde vi en soffa som inte var så stor i rummet. Den är bara 170cm bred men känns stor eftersom den har så hög rygg. Den vänstra kudden är från Ceannis och den högra är en julklapp till Ylva från hennes gudmor Sophia. Sophia har valt tyget och hennes mamma som äger inredningsbutiken Alla Tider Interiör har sytt upp den till Ylva. Fantastiskt med så personliga och unika presenter.

IMG_3405e

På min byrå i rummet så har jag ställt det fina ljuset jag fick på Bloggmiddagen 2013 från PartyLite. Den vita ljushållaren håller ordning på ringarna och så har jag en rumsspray från Byredo som jag köpte i torsdags. Längst fram ligger mitt fina halsband från InvidZonen. Den har en sida som det står saknad på och på den andra står det älskad. De fina tjejerna på Invidzonen skickade det efter att jag klarat Cykeläventyret 2013 och nu bär jag det stolt så ofta jag kan.

IMG_3362e

I köket står vår nya sodastreamer och det fantastiska paket med smakprov som kom med i den helt sanslösa goodiebagen från Bloggmiddagen 2013. Soldaten brukar inte bli så förtjust i alla påsar jag får hem från event, men den här hade han verkligen inget emot. Han ville att den skulle stå framme på bänken för att den är så fin. Tack fina Anna och Ewa som ordnade Bloggmiddagen med världens största goodiebag som bland annat innehåll PartyLite-ljuset, hållaren och en Sodastream Source med massor av tillbehör.

Mer bilder från lägenheten kommer snart. Jag vill bara poängtera att vi inte bor i ett inredningsmagasin. Utanför bilderna råder kaos. Så jag bjuder på ett annat hörn ur lägenheten…. så ni ska veta att detta är ett work-in-progress. :P

IMG_3402e

3 Thoughts on “Inredningsdetaljer hos oss på Nytorget

  1. Åh. visa gärna hur det ser ut, ingen bryr sig om flyttkartonger och lite skit, sånt har man massor av hemma också. ;)

  2. kul att ni börjar komma iordning. men låt det ta sin tid :) är det en etta ni har nu med eller är det en liten tvåa?

  3. Verkar ju vara en jättefin lägenhet. Otur med att du blev sjuk mitt i flytten, men nu får du njuta av att vara tre ett tag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation