Idag är det ny vecka och dagen då Soldaten ska åka tillbaka till Afghanistan på utlandstjänst. I vanlig ordning är jag sur och grinig på allt som vi inte hann med och känslan av att bli lämnad med precis allt är överhängande när det bara är några timmar kvar.

131027 Pappa Collage

Den här gången oroar jag mig lite över Ylva också. tidigare har hon varit så omedveten om vad som händer omkring henne att jag inte tror att hon märkt att Soldaten varit borta. Men nu är hon världens pappa-gris och verkligen älskar att göra saker med honom. Det kommer bli ett sånt tomrum för henne att det gör lite ont i hjärtat att tänka på det.

IMG_2671e

Under de tre veckor Soldaten har varit hemma gjorde vi ett nytt försök att sluta med amningen. Så Soldaten har lagt Ylva varje kväll i tre veckor och det verkar faktiskt som att vi lyckades den här gången. Jag har ingen mjölk kvar (tror jag) och Ylva sover gott om nätterna på välling. Nu när hon inte behöver ammas längre borde det inte vara något problem för mig att lägga henne, men visst är jag lite orolig över att Ylva ska vilja att hennes pappa ska lägga henne.

Nu gäller det att se framåt, tänka på att det inte är så lång tid kvar av utlandstjänsten och planera nya vinteräventyr med familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation