Brukar ni beställa personliga julkort? Förra året framkallade vi ett porträttfoto som vår vän och fotograf Daniel Lengmo tagit. I år var jag ute i god tid och beställde julkort med ett foto som vi tagit själva. Jag beställde från Moo.com som är ganska dyra men det är så himla bra kvalité på deras produkter att man vill beställa igen och igen.

Tidigare har vi beställt inbjudningar till Ylvas dop och jag har beställt mina visitkort därifrån i flera års tid. Resultaten blir så himla bra! Om ni vill testa moo.com använd min personliga länk så får ni 10% rabatt på ditt första köp.

131102 Moo

Soldaten ville inte att vi skulle lägga ut julkorten här i bloggen innan de har skickats ut till familj och vänner så jag lägger ut en bild på hur Ylvas dopkort såg ut (t.v.) och så gjorde vi små klistermärken som vi använde för att försegla kuverten med (t.h.)

 

131102 Moo Collage

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation