Ibland så händer riktigt fantastiska saker, som att få möjlighet att åka till Ramundberget i fyra dagar. Blev så exalterad att jag höll på att trilla av stolen!! Men ännu mer fantastiskt är att jag lyckades pussla ihop ett dream team av barnvakter som kunde passa Ylva medan jag får några dagar med snö och äventyr. Jag är så tacksam till Ylvas mormor, gudfar Linus och gudmor Åse att ni kunde ställa upp och ta hand om skrutten när jag är iväg. Det är tack vare er som jag kan njuta av resan för jag vet att ni kommer se till att Ylva har det bra! <3

Igår eftermiddag blev det klart att jag kunde åka och sedan dess har jag varit helt uppe i varv. Inatt har jag varit vaken och packat inför resan, så någon sömn blev det inte direkt. Jag var nämligen väldigt osäker på var min laddare till systemkameran tagit vägen så det blev till att rota i flyttlådorna. Av 33 möjliga lådor så var laddaren i den 31 flyttlådan jag tittade i, så typiskt! Varför är det alltid så?

IMG_5574e

Med det varma vädret vi har haft i Stockholm så kändes det konstigt att packa för 20 minusgrader och snö. Mina nya Sorel-skor skulle såklart med och varma vinterkläder. Sedan var det bara att få Ylva i ordning för förskolan och bege sig till Centralstationen.IMG_5583e

IMG_5613e

Här är vårt bussgäng som jag ska hänga med hela helgen! Jag ser fram emot att ha otroligt roligt på Ramundberget! Berättar mer när jag är där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation