I söndags fick jag och Ylva middagsgäster från Mölnbo. Det var finaste Anna Karlsson med man och barn som kom på besök. Anna är en av de fantastiska mammor jag lärt känna via bloggen och det är så roligt att se att våra barn leker så bra ihop fast det är ganska stor ålderskillnad.

131117 Melvin och Ylva

Annas äldsta som Melvin är en superbra lekkompis till Ylva. Ylva ville vara där Melvin var precis hela tiden, så till slut sa han ifrån och ville ha egen tid. Jättebra när han säger ifrån och nyttigt för Ylva att få leka med lite äldre barn.

Jag känner verkligen att det värmer i hjärtat när man hittar familjer där både föräldrar och barn klickar. Då känner jag att man verkligen kan slappna av och ha trevligt tillsammans. Tack för att ni kom Anna! Hoppas ni kommer och hälsar på snart igen. <3

131117 CrockPot middag

Eftersom jag själv glömde fota när jag hade middagsgäster här hemma så har jag helt fräckt snott bilderna från Annas instagram. Och köttbiten som jag tillagade i Crockpoten kommer upp med recept här i bloggen, men jag glömde ju fota den och den försvann så fort ner i våra magar att jag nte ens hann säga iphonekamera. :P Gott blev det så jag delar gärna med mig hur jag gjorde. Älskar min CrockPot!

2 Thoughts on “Finbesök på CrockPot-middag

  1. Åh, fina du! Det var så kul att komma och hälsa på. Men önska inte att vi kommer så fort igen, du lovade ju att några kartonger till skulle försvinna ;-)

    kram

  2. Du får med andra ord ta dig till Mölnbo istället *s*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation