130908 Bromölla

När vi var ute på Cykeläventyret 2013 i somras så hamnade vi i radio vid två tillfällen. Vi träffade en trevlig tjej i Bromölla när vi stannade för lite mat på ett Sibylla. Susanne frågade om fick ta en bild och jag bad henne skicka den till mig. Morgonen därpå hade hon tipsat P4 Kristianstad om att vi var i stan.

Morgonproducenten Hans Strandberg (som är sjukt morgonpigg) ringde till Stadshotellet som först inte ville väcka mig, men efter att de låtit mig sova en stund så kopplades Hans fram. Ylva och jag skyndade oss att cykla iväg och väl framme cyklade vi ända in i studion med cykeln.

2982231_520_292

I studion träffade vi Zara och Anders som frågade oss om vårt cykeläventyr. De var sjukt trevliga och Ylva charmade dem direkt. :P För den som vill lyssna på radiointervjun så finns den här >> Där kan man även höra Ylva bli ordentligt arg på Hans i slutet då han tog cykelnyckeln så att den inte skulle komma bort. Det var ju Ylvas uppgift att hålla koll på den ju!  2982234_520_292

Ylva visar Anders cykelnyckeln.

2982244_520_292

Mitt charmtroll <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation