Idag är det min måndag. Dagen då veckan kom igång och det känns så himla skönt.Ylva har haft ont i magen och sovit väldigt dåligt i början på veckan så jag började oroa mig över att hon blivit dålig. Men nu tror jag att den lilla krisen är över.

När Soldaten var hemma senast så bestämde vi oss för att det var dags att sluta amma. Under tre veckor tog Soldaten all nattning och vi fick bara återfall två gånger under perioden då Ylva var jätteledsen. Vi ersatte amningen med välling och det verkade gå bra. Problemet var bara att mängden välling som åts på natten stegrade allteftersom och hade sin kulmen här i måndags kväll/natt då Ylva drack fyra flaskor och vaknade så fort hon inte hade flaskan i munnen.

Samtidigt verkade hon ha jätteont i magen under tiden, hon var uppsvälld, trött och ledsen. Tillslut ringde jag till BVC och de rekommenderade inte att man skulle äta så mycket på natten. Gluten är hårdsmält och ska ju introduceras långsamt i början, så för Ylva blev det nog för mycket för snabbt.

Inatt sov Ylva jättebra hela natten på en flaska välling och med ljummet vatten i flaskan efter det. Jag hoppas att det kommer hålla i sig, för det känns uppfriskande att ha fått sova en hel natt!

131113 Espresso House

Att få sitta på mitt favoritcafé med en White Mocca Latte är verkligen lyxigt efter att ha varit hemma med Ylva två dagar med magont. Hoppas ni har en lika bra dag idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation