Det har varit lite tyst här i bloggen ett tag, speciellt efter att Soldaten kom hem från sin utlandstjänst. Nu har han varit hemma en vecka och vi har precis börjat landa i vår lilla familj. Personligen känner jag att min julafton redan har varit, för den bästa gåvan var att få hem Soldaten så att vi kan vara tillsammans hela familjen igen.

För att fira att jag faktiskt kan sitta en stund vid datorn på kvällarna så kommer jag ha två jättefina jultävlingar i bloggen. Först ut är…

En skötväska ur Teutonias Made For You 2014 kollektion!

Den nya skötväskan är en jätteuppgradering från tidigare modeller enligt mig. Väskan är vattentät och tvättbar med en stadig botten som ger ett mer optimerat utrymme. Det finns ett huvudfack försett med en dragkedja så att det går att förstora fickan vid behov. Skötväskan kommer med en vikbar vadderad skötbädd, ett tätat innerfack speciellt anpassat för förvaring av blöjor och blöta kläder och så har den en isolerad flaskhållare så att barnets mjölk hålls varm lite längre.

teutonia-skotvaska-1024x682

Tävlingsinstruktion:
Skriv en kommentar i inlägget med vad du tycker är den viktigaste funktionen på en skötväska. Jag tycker tex att det är viktigt att det är lätt att hänga på och ta av väskan från vagnen.

Dela gärna tävlingen i sociala medier som facebook och instagram. (frivilligt)
Tävlingen avslutas på julafton den 24/12 kl 22.00 och vinnaren presenteras på juldagen.
Jag har ju inte tävlingar så ofta i bloggen så jag hoppas att ni tycker det är kul!
Kram Marie <3

19 Thoughts on “Jultävling! Vinn skötväska från Teutonia!

 1. Jaaa vad ska vara bra med en skötväska?
  Jag tycker som dig att funktionen ”knäppa av/på” är viktig. Men något som jag tycker är bra för mig som aldrig ammat barn är att det gärna får finnas kylfack/värmefack i väskan.
  Nu tävlar jag för min dotters räkning. Hon ska få sin första bebis i maj :) Och då är det alltid roligt att få nya saker :)
  Har delat på min fb och addat dig :)
  Kram

 2. Ja vad är det för funktion som är viktigast för mig. Jag tror att det är att allt finns med som många bra fack så det är lätt att hitta. Att den är lätt att hänga på vagnen. Min första saknade just fler fack vilket gjorde att man ständigt stod och letade efter det man skulle ha, med grejer strödda överallt. Jag skulle vilja vinna denna till min äldsta vän som funnits nära mig hela mitt liv.

 3. Cilla Fernandez on 17:31 19 december, 2013 at 17:31 said:

  Det viktigaste med skötväskan är att komma ihåg den och inte glömma den hemma som jag har en tendens att göra titt som tätt ;-)
  Men annars tycker jag att det är viktigt att den inte hänger i vägen när man är ute och promenerar eller när man fäller vagnen och ska packa in vagnen i bilen (vilket min nuvarande gör)!
  Kram från mig och Juliet

 4. Är gärna med och tävlar. Först och främst måste skötväskan rymma allt men det är också viktigt att den är vattentät för här i Borås regnar det nästan jämt :)

  Saknar dina inlägg men fattar att du inte hinner. Kramar till er från mig och Rex!

 5. Pingback: SKÖTVÄSKA – 24/12 | BLOGGTÄVLINGAR

 6. Jag är gärna med och tävlar om den då en vän väntar barn.
  Det viktigaste för mig är att det finns speciella fack för blöjor/våtservetter. Jag vill ha lite ordning och reda i min skötväska.

  Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/19/skotvaska-2412/

 7. Hej! Är med :)

  Inser nu (när det är mindre än två veckor tills vi blir föräldrar på nytt :P) att vi inte har någon skötväska eftersom den förra gick sönder så det skulle ju verkligen vara toppen att vinna en.

  Jag tycker att det är ganska mycket som är viktigt, men jag uppskattar när det finns åtminstone två stora fack. Ett där blöjor och andra lite större saker till bebisen förvaras och ett där jag som mamma kan ha mina egna ”måste ha-saker”. En skötväska ska ju, enligt mig iaf, även fungera som handväska för mamman! :)

  Kram Matilda

 8. Helena Nilsson on 22:52 19 december, 2013 at 22:52 said:

  Är gärna med och tävlar! Min nuvarande väska har det blivit fläckar på som jag inte får bort :(
  Jag gillar när en skötväska har många fack så man lätt kan ha ordning i den. Det behövs när man har en bebis :)

 9. Lina Eckerström on 22:53 19 december, 2013 at 22:53 said:

  För mej just nu är det viktigt med en lätt, smidig & inte alltför stor väska då jag har en syskonvagn. Använder min gamla skötväska som är stor som ett hus och helt otymplig som man med våld får trycka in under vagnen eftersom den inte går att hänga på styret. En mindre smidigare som denna står högt upp på önskelistan :)

 10. Väntar mitt första barn, så har inte riktigt listat ut vad jag själv tycker är viktigast. Men jag tror att det är viktigt att det ska få plats en del saker och att det kanske är flera olika fack så man kan få lite struktur på det hela :) Delar tävlingen på facebook :)

 11. Tina Carlström on 23:52 19 december, 2013 at 23:52 said:

  Åh min drömtävling, önskar mig en skötväska innerligt mycket!
  Om jag bara kunde svara på din fråga, hittills har min ”skötväska” bestått av ica-påsar eller min handväska bland allt annat krimskrams.
  Jag skulle så gärna vilja ha en skötväska som jag kan samla alla skötsaker i på ett ställe. Nu blir det lätt att jag slarvar bort eller förlägger saker eftersom jag inte har dem samlade på ett ställe. Denna väska verkar ha allt man önskar känns det.

  Min drömskötväska ska ha bra fack att stoppa t.ex. flaska, blöjor, extrakläder osv i. Dessutom håller jag med dig, jag skulle vilja ha bra fästen på väskan så jag kan hänga den på barnvagnen så att den inte trillar av. Den ska vara skön att bära på axeln också. Sen skadar det ju inte om den har reflexer och är vattentålig. Jo en sak till, jag tycker det hade varit bra om den är lätt att torka ur och av, ifall man spiller något i eller på den.

  Jag har delat tävlingen på min Fb sida Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  God Jul
  Tina

 12. Christina Frisberg on 0:02 20 december, 2013 at 00:02 said:

  Ja den ska vara rymlig så man får plats med både blöjor och hygienartiklar, och mat till den lille, och sina egna personliga saker som måste med antingen löst i olika fack i skötväskan eller att man kan stoppa ner sin ”lilla” handväska inuti, man vill ju ha med mobil, nycklar, plånbok, läppstift, osv.
  Skötväskan ska som sagt vara lätt att hänga över vagnens handtag, och den ska vara lätt att hålla ren, bra med ett matreial som går att torka av med blöt trasa alt, tvätta i maskin, och den får ju inte kosta skjortan heller som bra saker oftast gör.
  Drömmer och hoppas på tur.
  KRAM OCH GOD JUL!!! <3

 13. Många fack i olika storlekar så att det är enkelt att hitta saker.

 14. den viktigaste funktionen, enligt mig, är att det har bra fack så man kan strukturera innehållet :)

 15. Maud Sundgren on 21:33 20 december, 2013 at 21:33 said:

  Hej!

  Jag vill självklart vara med och skulle så gärna vilja vinna den till min extradotter Nathalie som nyss blivit mamma. Hon har ingen skötväska och jag vet att hon längtar efter en sån, så hon slipper fortsätta packa lillens saker i påsar när hon ska nånstans!

  Jag tycker att en bra skötväska ska vara rymlig och ha många fack som är överskådlig med bra struktur.

  Det vore lycka för mig att få ge henne denna fina skötväska som en fin present eller julklapp för att hon är så en fin och duktig mamma och en fantastisk extradotter till oss!

  Har delat tävlingsinlägget på min FB-sida och hoppas & håller tummar och tår på att just jag den fina skötväska till min ”Natta” vinna får! https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10151933258038423

  Kram och tack för fin tävling!
  GOD JUL!

 16. Den viktgaste funktionen på en skötväska är de där små silvriga knapparna på axelremmen. Utan dem går det inte att ha väskan på vagnen, den ramlar bara ner. Vi har testat en variant utan de där små knapparna nu och väskan är så tråkig. Ramlar bara ner och vill inte stanna på vagnen. Så den funktionen är allra viktigast för annars kan man likväl ha en ryggsäck på ryggen med olika fack i så allt blir ordning och reda.

  Har delat på Fb Lottiz Törnqvist

 17. På en bra skötväska ställs många krav,
  den får ju inte fastna i hjulets nav!
  Den ska ha många fack för en bra struktur,
  och se till att mjölken hålls vid rätt temperatur.
  Inte heller får en skötväska vara för liten,
  där ska ju finnas plats för blöjor till bebisskiten.
  Andra bra egenskaper en bra skötväska har,
  är att den är regnsäker och maskintvättbar.
  Slutligen för att väskan ska komma till gagn,
  måste den vara enkel att hänga på min vagn.
  Men den viktigaste funktionen är trots allt,
  att den är enkel att bära med sig precis överallt!

  Jag har delat på facebook här: https://www.facebook.com/elin.maria.37/posts/479055172202873

  God jul!
  Elin

 18. jag tycker det är viktigt att det finns många olika fack att lägga alla saker man behöver ha med sej… ordning och reda är viktigt när man behöver något fort :)

  delat på fb: Johanna Hellberg

 19. bara jag som inte sett vem som vann tävlingen? ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation