IMG_6332e

IMG_6333e

I år följde vi vårt jultema när vi funderade på hur vi ville fira nyår. Enkelt och lättsamt i Stockholm. Det blev en fantastiskt trevlig kväll hemma hos Johanna och Micke tillsammans med deras vänner Rebecka och David. Ett lugnt firande med förvånansvärt pigga barn, en god middag, nyårsfilm och bubbel vid tolvslaget.

IMG_6350e

IMG_6354e2

Middagen lagades i goda vänners lag, förrätten bestod av en chilimarinerad räkcocktail som Johanna lagade, uppskattat av både barn och vuxna. Varmrätten var hemmagjord pizza med valfri fyllning. Den fantastiska efterrätten hade David bakat. Två supergoda kakor, en med saffran och en med vit choklad. Himmelskt gott och jag jäste i soffan resten av kvällen efter att vi ätit allt gott.

131231 Middag Collage

IMG_8735e

Ylva var pigg och uppe vid tolvslaget. Hon somnade inte förrän 01.22 på pappas bröstkorg, då däckade hon och sov till halv elva på dagen. Det har varit lite kämpigt med dygnsrytmen i några dagar, men nu är vi tillbaka i rutinerna och redo för vardagsrutinerna nästa vecka. Vi hade en toppenkväll och det var skönt att fira med andra barnfamiljer med barn i samma åldrar. Tusen tack för trevligt sällskap. <3

Jag hoppas ni alla haft ett trevligt nyårsfirande och vår lilla familj önskar er en god fortsättning på det nya året.

Kramar från Ylva, Marie och Soldaten.

One Thought on “Nyårsafton med fina vänner!

  1. Vilken underbar bild på dig och Ylva. Snyggingar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation