Jag bestämde mig för att sortera lite bland bilderna på datorn och passa på att ta backup på det som ännu inte finns sparat på server. Så hittade jag bilder från när Ylva var en ny liten färsking… Åh så långt bort det känns nu.

IMG_8592e_c

Ylva fem dagar gammal! Mysplutten!

IMG_2541c

Min fina vän Åse kom och gratulerade oss hemma med fantastisk lunch och en underbar ”mor-dotter”-bukett. Supermysigt att kunna sitta ute och äta på uteplatsen… Kommer säkert sakna det när sommaren kommer tillbaka.

IMG_8623e_c

När det var dags för återbesök på BB Stockholm passade vi på att tacka personalen med lite frukt och choklad. Jag var en riktig screamer, haha, så de behövde nog lite gott att lugna sig med. :D

120725 Tack BB Stockholm Collage_c

Sen så går det ju inte att beskriva hur mycket den här lilla vovven saknas i mitt hjärta. Här hade vi använt en Furminator på Brownie för att minska mängden med päls så att Ylva inte skulle bli helt hårig när hon låg i sängen.

IMG_2528e_c

Älskade lilla vän <3 Det gör så ont när jag tänker på hur du gick bort!

Mysigt att göra en liten resa tillbaka i tiden. Jag har så sjukt många bilder på datorn och jag undrar ibland när det är tänkt att man ska titta igenom allt. men jag är så glad över att jag har så många fina minnen. Nu när det även finns sparade på server, med hjälp av en snäll vän, så känns minnena tryggade.

Har ni många bilder? Gör ni regelbundet backup?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation