Godmorgon! Hoppas ni hade en supermysig dag igår med nära och kära. Hemma hos oss lagade Soldaten fläskfilé med potatisklyftor och på kvällen tänkte vi se film tillsammans efter att Ylva somnat.Men vi somnade allihop vid halv nio och sov till sju på morgonen. Så jag antar att vi alla behövde sova ut ordentligt.

Jag hade tänkt att lägga ut den här tävlingen när Ylva somnat igår men det fick bli en dagen efter alla hjärtans dag tävling istället. Det betyder ju bara att kärleken får spridas under en lite längre period och det har vi ju inget emot. :)

Vinn ett härligt paket från Nickelodeon!

IMG_7606e_c

I paketet finns det nya spelet Rabbids Rumble till Nintendo 3DS med karaktärer från tv-serien Rabbids Invasion, tillsammans med lite smått och gott. Tex en ”Ninja in Training”-Tshirt och tatueringar med Turtles på.

För att vara med och tävla:

Svara på frågan:
Vilken är din/dina barns favoritkaraktär bland Nickelodeons alla program?
Motivera:
Motivera varför du vill få hem ett härligt paket med det nyaste Rabbids spelet.
Tävla:
Skriv dina svar i kommentarsfältet, tävlingen pågår till fredag den 21 februari kl 22.00.

Dela gärna tävlingen på din blogg/facebook. Spread the love! <3

IMG_7608e_c

6 Thoughts on “Tävling med Nickelodeon – Vinn Rabbids Rumble till Nintendo 3DS!

 1. Mina barns favorit är Svamp Bob. Jag avskyyyyr Svamp Bob, skränig och utan givande innerhåll.

  Barnen behöver nya spel. Har spelat ”sönder” sina gamla och tröttnat! Dags för uppdatering i spelhyllan!

  Kram!

 2. SvampBob och nu även Big Time Rush och det här spelet skulle passa både min son och dotter som fyller 9 resp 7 nu i mars så helt klart skulle det bli en födelsedagspresent :-) Och självklart delas detta på FB :-)

 3. I min familj är det Dora som är bäst.

  Min son har bara ett spel till vår 3ds och han älskar att få låna den av pappa. Så att få överaska honom med ett nytt spel vore så roligt.

 4. Jag är gärna med och tävlar.

  1. I vår familj är Marvin Marvin en favorit hos alla de tre stora. I tecknade figurer gillar dem alla tre SvampBob. Den minsta tittar inte så mycket på TV ännu så vad hon gillar har jag ingen aning om.

  2. Jag skulle vilja vinna till min trea som är 6,5 år. Då han är nummer tre blir han lätt utanför och de två stora kan i bland vara taskiga mot honom och gå ihop sig. Jag skulle därför vilja ge honom något uppmuntrande spel som jag vet att han gillar och uppskattar, ge honom något som de andra inte får. Tycker han är värd det.

  Delar på FB. Lottiz Törnqvist

  Håller tummarna.

 5. I vår familj är det främst Dora som barnen kollar på! Hon har varit en favorit här i många år. Speciellt tjejerna här hemma älskar Dora o Boots och deras äventyr =)

  Jag skulle bli överlycklig om jag vann för då skulle sonen som fyller åtta år om två veckor få spelet! Han är omringad av sina fem systrar och skulle bli jätteglad över något som gör att han kan smita undan alla prinsesslekar och spela lite för sig själv ;)

  Ha en fin helg!

 6. Jag skulle vilja ha det för min syster gillar dem och hon fuller om 6dagar och hon gillar det och hon vill så Järna ha det snälla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation