När jag var gravid presenterades jag för Soldatens familjs klädbibliotek. Där hade Soldatens syskon och mamma sparat kläder att låna för kommande bebisar inom familjen. Väldigt praktiskt och ekonomisk, men ett problem har varit att vi är de enda som bor långt ifrån de andra som nyttjar klädbiblioteket och därför har vi inte kunnat byta ut eller skicka tillbaka kläder till klädbiblioteket.

Så för att inte ställa till för mycket besvär i släktens klädbibliotek har vi nu skapat ett eget litet bibliotek med underbara kläder som Ylva har fått av en snäll vän till hennes gudmor Sophia. Sophia tipsade om en vän som skrivit på facebook att hon gärna ville skänka barnkläder och några dagar senare träffade vi Maria som hade två flyttlådor (!!) med kläder i Ylvas nuvarande och kommande storlekar.

140115 Collage_c

Hela 95 fina plagg fick vi till Ylva!

Så nu har vi en fantastisk grund för att klä Ylva det närmaste året i fina kläder. Ekonomiskt, miljövänligt och roligt! Förutom de fina kläderna vi fick från Maria har Ylva superfunktionella ytterkläder från vårt samarbete med Barnskospecialisten. Det känns tryggt att veta att Ylva har riktigt bra grejer på sig när hon leker utomhus och att en outdoor-expert har valt ut det som är allra bäst för henne. Jag känner mig så glad över att vi har så bra vänner och samarbetspartners. Tack för att ni finns!

IMG_9887e_c

Ylva fick bland annat den här mysiga pyjamasen! Härligt att mysa i medan Ylva tittar på Teletubbies!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation