Den här veckan är det mycket spännande som händer. Förutom jobb och andra måsten så fyllde jag ju år igår och hade en jättemysig lunch med Sophia på den koreanska restaurangen Nam Kang.

Idag ska jag och Ylva gå på ett roligt event som Jenny (MorsanJ) och Lina (Liniz Flygiz) ordnar tillsammans med bObles. Det ska bli jätteroligt för Ylva att få leka runt med de andra barnen bland de färglada tummelmöblerna.

pageboblesPå fredag ska jag gå träffa härliga Jollyroom-gänget under en bloggfrukost på Alfons Åbergs kulturhus i Göteborg. Jollyroom har valt att satsa i Göteborg så det ska bli väldigt roligt att se vad de har för spännande saker på gång.

bloggfrukost_blogg

På lördag är den bloggträff inför den fantastiska barnmässan Baby & Barn som går av stapeln nästa helg i Göteborg. Jag älskar verkligen barnmässor och är så glad över att få veta vad för spännande saker som kommer hända på årets mässa.

Baby och barnmässan 2014

I helgen är det även Lakritsfestivalen i Stockholm och det vill jag verkligen inte missa, jag älskar Lakrits!

Lakritsfestivalen 2014

Är det någon som ska besöka något av veckan roligheter? Alltid kul om man träffar på nya och gamla vänner.

4 Thoughts on “En rolig vecka på gång!

  1. Härligt fullspäckad vecka ;)

  2. Hur får man dessa trevliga inbjudningar??? :)

    • Åh, det är så olika. Vissa PR-byråer skickar ut inbjudningar, bloggare ordnar event med företag och bjuder in via sina bloggar eller instagram. Företag söker ibland efter bloggambassadörer eller bjuder in via sina hemsidor/facebook att delta i olika event.
      Jag tror det gäller att vara nyfiken och läsa mycket på nätet om företag som du är intresserad av.

  3. Jag kommer både på frukosten imorgon och brunchen på lördag :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation