Det är bara eftermiddag på min födelsedag men jag är jätteglad. Jag har så himla mycket att vara tacksam för och jag är så glad över alla positiva saker som händer i mitt liv just nu.

Igår firade jag min födelsedag med en enkel fika hemma, mamma och Sophia kom på besök och vi åt kladdkaka och fruktsallad. Sedan skjutsade jag hem mamma med bilen (yay!) och besökte min kompis Jasmin.

Instagram: Födelsedagsfika!
Idag har dagen bestått av läkarbesök, tandreglering och sjukgymnastik. Tråkigt kan tyckas men varje besök har fått mig att inse att saker och ting verkligen går åt rätt håll. Tänderna ser bättre ut än tidigare och jag mår både fysisk och psykiskt bättre efter min dipp av prestationsångest inför uppkörningen.

Jag kan verkligen känna mig lycklig! Det finns massor att förbättra men om jag känner efter hur det känns just nu så känner jag mig glad. Livet känns roligt och jag är lycklig. Jag är så tacksam för att jag får känna så just nu och jag är så glad över alla fina människor som finns i mitt liv.


Idag bestämde jag mig för att prova något nytt på Espresso House och fick tipset av baristan på Birger Jarlsgatan att prova ”Dirty Chai”, perfekt för de som tycker att vanlig chai är lite för söt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation