Nu är jag på plats i Göteborg och inväntar ivrigt Baby & Barn-mässan som öppnar om en timme.

Igårkväll packade jag min fina Udonly-väska och satte mig på bussen mot Göteborg! Efter att ha kollat många resealternativ… flyg, tåg och att bila ner igen så var det allra bästa alternativet buss. Att ta tåget skulle ge mig en snabbare resa men det fanns inte tillräckligt med alternativ för att kunna stanna under hela mässdagen. Att ta bilen skulle göra mig alltför trött när jag väl var framme och flyg innebär alltid krångel med att ta sig till och från flygplatsen.
Genom att ta Swebus nattbuss åt båda hållen så får jag en hel dag från tidig morgon till sen kväll i Göteborg!

I torsdags var jag och Sophia hos Sanna som skapar underbara väskor i tidlös design för sitt eget märke Udonly. Jag har suktat efter en av dessa sen jag nästan köpte en i julas och nu är jag lycklig ägare till en av dessa fantastiska väskor.

140328 Udonly Collage_c

Travel light! I min väska finns dator, streamdrinks, choklad,
rena stödstrumpor för hemresan och en liten necessär.

Den här väskan är verkligen drömmen. Så genomtänkt och stilren! Min macbook passar perfekt i facket och det stora facket rymmer hur mycket som helst! De två fickorna på framsidan är perfekta för blöjor och våtservetter eller mobilen och alla sladdar. <3 Love it!!!

Jag hade tänkt att jobba på bussen men somnade nästan direkt, nackdelen med hypersomni. Glömde hur kallt det kan bli på bussen och vaknade några gånger av att jag fick svepa in mig i jackan. Jag har ju ändå turen att sova tungt så jag vaknade med ett ryck när busschauffören slog till mig hårt på armen två gånger.

-Vi är i Göteborg nu! Du måste gå av!

Inte världens trevligaste uppvaknande men jag måste ju säga att bussresan gick riktig fort! Jag känner mig utvilad och jag tog mig direkt från centralstationen till Svenska mässan där jag unnade mig en hotellfrukost på Estrad.

Fler bilder finns på min Instagram, @whatiwant_se Följ mig gärna där! Hoppas vi ses i vimlet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation