Den senaste veckan efter att jag har tog körkortet har varit så utmattande. Jag har inte haft något speciellt planerat annat än jobb och två roliga event, men min kropp är helt slutkörd.

Jag vet inte om det är all uppsamlad stress som nu har släppt och nu kommer tröttheten med full kraft. Men jag har verkligen känt mig hängig den senaste tiden. Jag som trodde att jag skulle vara full av energi och eufori efter att ha klarat körkortet, känner mest för att gömma mig i en liten grotta nånstans.

Hela förra veckan var Ylva hemma och var sjuk med förkylning och feber, nu är hon äntligen pigg och full av energi igen. Det märks verkligen att hon längtat efter förskolan för hon är alldeles sprudlande glad när hon är där.

IMG_2271e_c

Första friska dagen, så skönt att få vara ute och leka lite i friska luften.

140307 Lekplats Collage

IMG_2739e_c

IMG_2745e_c

Sophia sa att man såg paniken i mina ögon när jag stod på den här gungan.
Haha! Ja, det kändes mycket högre än det var och att jag skulle kunna bli ivägploppad vilken sekund som helst om Soldaten hoppade till.

Hoppas ni har haft en fantastisk dag i solen! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation