M&V-94

Fotograf: Niklas för Bröllopsstudion

M&V-106

Fotograf: Niklas för Bröllopsstudion

M&V-135

Fotograf: Niklas för Bröllopsstudion

M&V-174

Fotograf: Niklas för Bröllopsstudion

Jag kan inte fatta att det redan hunnit gå ett år. Det här är den absolut bästa dagen i mitt liv, jag har aldrig haft så roligt och känt mig så glad som den här dagen. När jag tittar på de här bilderna så ler jag, kan inte sluta. Jag känner mig så fantastiskt glad över att jag hittat den rätte för mig och att vi har fått vår underbara dotter tillsammans.

Idag har min Soldat planerat att överraska mig under dagen och jag som alltid lyckas klura ut vad han planerar har faktiskt ingen aning idag. Det ska bli hur spännande som helst. Hoppas ni får en fin dag allihop! <3

M&V-228

Fotograf: Niklas för Bröllopsstudion

2 Thoughts on “För ett år sedan…

  1. Mathilda on 13:29 6 april, 2014 at 13:29 said:

    Vad fina ni var och vad liten Ylva var! Otroligt vad dom växer på ett år :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation