Idag kom solen som vi väntat på! Så härligt väder och en perfekt dag att ha roligt på (och ordna med måsten!).
Jag ska strax till Slussen och träffa Sophia för att gå på Pretto PRs pressdag, sedan ska vi vidare till ett butiksevent hos Zanzlöza Zmycken.

Lekmer_inbjudan

Dagens roligaste event är dock öppningen av Lekmer.se‘s första butik. Butiken har invigning i helgen med massor av bra erbjudanden! Ikväll är det mingel och bus för Lekmers inbjudna gäster.  Vi har verkligen sett fram emot kvällen och det ska bli så spännande att få se en helt ny butik på hela 1200 kvadratmeter, vilket gör att den blir Stockholms största barn- och babybutik!

Lekmer_butik

Prenumerera på Lekmers nyhetsbrev så missar du inga av deras erbjudanden. Det här mailet fick jag idag där de tipsar om alla roliga saker som händer i helgen! Är det någon som ska till Lekmer idag eller i helgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation