Sedan Ylva var väldigt liten har hon älskat musik. Därför har den här våren varit extra spännande för henne eftersom hon började både på dans och musik. Söndagar är våra musikdagar och Ylva älskar att få vara med och skapa musik med sina små kompisar som är i samma ålder.

6976159_orig_circle

Paulina Larsson är gruppens musiklärare och hon lär ut musiken genom Suzukimetoden. Förra veckan tog hennes dotter bilder på barnen i Ylvas musikgrupp och jag fick använda några av dem på bloggen. Det som känns så fantastiskt med de här bilderna är att man verkligen ser vilken lycka Ylva får av att spela musik. Det gör att det verkligen är roligt att ta med henne dit. (Eftersom jag inte har frågat de andra föräldrarna om bilder på deras barn så har jag bara bilder på Ylva här i bloggen.)

3419228_orig_crop

3060088_orig_crop

Paulina driver musikskolan Skapande Musik och har flera kurser för barn i åldrarna 1-10 år, och jag är glad över att vi började gå på musiklektioner med Ylva när hon är så här liten. Då blir det naturligt för henne att uttrycka sig genom musiken eftersom hon just nu håller på att utveckla sitt språk och sin kommunikation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation