IMG_6572e_c

Världens gladaste när hon får spela instrument!

Varje helg har Ylva en musiklektion och en danslektion. Jag och Soldaten är verkligen glada över att Ylva tycker om musik och dans så mycket. Ibland när vi själva känner att vi är trötta och helst skulle vilja ha sovmorgon så tänker vi på hur roligt Ylva har när hon är där och att det faktiskt bara är 30 minuter per gång. Nu är det bara en gång kvar på den här terminen men vi ser redan nu fram emot nästa termin.

Det skulle vara jätteroligt om det är fler som vill vara med på musiklektionerna, gå in på Skapande musiks hemsida och läs mer om ni är intresserade. Paulina har musiklektioner för barn från 1-10 år uppdelade på grupper efter ålder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation