I helgen har jag fått möjlighet att prova den nya digitalkameran Sony Alpha A5000. En spegellös systemkamera som jag läst tar grymma bilder, men kameran är tillräckligt liten för att få plats i handväskan. Perfekt när man inte vill släpa på stora systemkameran i parken samtidigt som man inte missar ett fotoögonblick!

Z-sony-a5000-front-black

Fram till förra sommaren hade jag en Sony Nex-3 som jag var väldigt nöjd med. Soldaten tog med den till Afghanistan och där blev den kvar i nån öken. Han hade med sig kameran när de var ute och körde, ställde den på motorhuven och glömde bort den! Suck!! Tur att jag fått möjligheten att låna den här istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation