När jag senast var i kontakt med Teutonia gällande frågor från er läsare så fick jag reda på att Teutonias kundservice kommer flyttas utomlands och jag kommer därför inte kunna svara på frågor från er i bloggen. Egentligen avslutades ambassadörsprogrammet med Teutonia mycket tidigare men jag hade inget emot att svara på de frågor jag kunde hjälpa till med.

Men nu är det tyvärr slut med det så ni som har frågor till Teutonia får gärna vända er till närmaste återförsäljare för att få hjälp.

keep-calm-and-wave-goodbye

One Thought on “Slut med frågor till Teutonia i bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation