kick-cover-black

Produkt: Sparkskydd

Tillverkare: BeSafe
Pris: 299kr, M by Mekonomen
Recension:
När vi bara hade babyskyddet (och Ylva inte kunde gå) hade jag inte en tanke på hur skitit det skulle kunna bli i bilen. Vi passade på att montera in ett sparkskydd samtidigt som bilen genomgick Lilla Rekonden hos M by Mekonomen. Jag vet inte om det var självbevarelsedrift, men innan vi lämnade in bilen för rengöring hade jag inte noterat hur smutsigt det blir i bilen.
Vi är väldigt glada över att vi har ett sparkskydd i bilen nu, det här är hittills det enda sparkskydd vi har provat, men det är stor skillnad på att ha ett sparkskydd och inte. Är man rädd om sin bil är det ett måste.

140411 Sparkskydd text o pil Collage_c
Plus:

  • Enkel montering, bara häng den över sätets nackskydd och ställ dit stolen.
  • Sparkskyddet har hål för isofixfästen.
  • Sparkskyddet är i ett tjockt, tåligt och slitstarkt material.
  • Priset för sparkskyddet ä en billig investering för att skydda bilens klädsel.
  • Samlar upp sand och grus så att det inte åker ner mellan sätena.

Minus:

 

  • Jag skulle önskat att sparkskyddet var lite bredare så att det gick ut lite längre på sidorna. Med nuvarande bredd så är det bara om fötterna håller sig rakt fram som sätet skyddas av sparkskyddet.
  • Det tjocka materialet gör att sparkskyddet blir lite knöligt och veckar sig där bilbarnstolen ligger emot.

Sammanfattning:

Som sagt, vi har bara provat det här sparkskyddet. Vi är nöjda med det och det förhindrar extra slitage på bilen. Jag tycket att sparkskyddet gör sitt jobb men skulle gärna vilja att den täckte lite mer på kanterna. Smutsen och gruset släpas fortfarande in i bilen, men det hamnar inte direkt på sätet. Det är fortfarande svårt att få bort grus och sand som hamnar under stolen, men det är ju inte sparkskyddets fel.

Rekommenderas denna produkt: Ja

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation