Phuu, snart är den här veckan över och förhoppningsvis kan vi lägga sjukdagarna bakom oss. Jag vill tacka alla mina underbara läsare för att ni fortfarande går in på bloggen och tittar även när det är dåligt uppdaterat. Tack! <3 Ni som tycker det händer för lite här kan alltid följa mig på Instagram -> @whatiwant.se

20140604-111714-40634719.jpg

Ylva älskar att pyssla med ”pluppar” (Quercetti), det gör hon ofta på förskolan så vi köpte en likadan att ha hemma.

Idag är Ylva hemma med mormor efter att ha varit ganska hängig hela veckan. Det är nya tänder på gång och det har inte alls varit roligt. Men nu verkar det vara över och Ylva får sova på nätterna och kan äta som vanligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation