IMG_0420e_c

Igår var jag värd för mitt allra första event – Safe in the sun!

25 härliga mammabloggare var inbjudna att delta och Trygg Hansa och M by Mekonomen stod redo att berätta om barnsäkerhet i den fina barnklädesbutiken Regnbågens barnkläder.

Jennie insta

Bild lånad från @livetfrandenrosasidan

Vi började med lite mingel utanför butiken. Vitamin Well bjöd på dryck och Almondy bjöd på sin nyhet Raspberry & Salty Liquorice moussetårta!

TH-Alexandra talar Collage

Alexandra från Trygg-Hansa berättade om Babybojen – ett samarbete mellan Trygg-Hansa och Svenska livräddningssällskapet. Målet är att inte ett enda barn ska drunkna i Sverige. Hon pratade om hur man kunde planera för att skapa extra säkerhet runt bad och vatten.

MbM-Lina talar Collage

Lina från M by Mekonomen varnade självklart för varma barn i bil men berättade även om tips på produkter för sommarens resor och om hur de i butiken i Liljeholmen jobbar med service för säkrare resor i sommar. Bland annat kan man sommarkolla bilen inför resan och få hjälp att åtgärda det som behövs för att semestern ska bli trafiksäker.

MbM-Frida talar Collage

Frida från M by Mekonomen är deras expert på bilbarnstolar och pratade om vikten av att åka bakåtvänt och hur man kan göra bilresan lite bekvämare för barnen. Ett svalt tips var det luftiga inlägget från AeroMoov som skapar ett luftigt lager mellan stolen och barnet.

IMG_0429e_c

Jag vill tacka alla som ville komma på eventet och alla fina samarbetspartners som gjorde eventet möjligt!

Tack Regnbågens barnkläder för värdskap i lokalen, härlig rabatt till deltagarna och häftigt pris bland tävlingarna. Tack Alexandra från Trygg Hansa och Lina och Frida från M by Mekonomen för viktiga tal om barnsäkerhet.

Tack till alla sponsorer:

Trygg Hansa M by Mekonomen Regnbågens barnkläder
Udonly Sol RX Rubber Ducky Liv Collection
Otterbox Symmetry Vitamin Well Almondy
Bambino Sjö & Hav  Infoband
Smartsun UV armband  NoDrip  Skrubber
Wasa Knäckebröd

 

3 Thoughts on “Safe in the sun-eventet!

  1. Haha, jag ser helt psycho ut på sista bilden *s*

  2. Så fint inlägg, mitt kommer senare idag eller imorn, har inte riktigt hunnit. Har ju jobbat massor sen cvi sågs sist plus O har fyllt år, men nu fick jag loite inspiration :) ha en bra dag kramar

  3. Pingback: Redo för en helg i bilen och på vattnet | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation