Soldaten fick möjlighet att ta ledigt från sitt instruktörsjobb i Härnösand en dag, så på onsdag natt var han hemma för att hjälpa mig och Ylva att komma iväg på vår lilla minisemester i Härnösand.

Medan jag var på jobbet så städade han lägenheten, bokade flygbiljetter till London och gjorde alla små ärenden jag inte hunnit med när jag varit ensam i två veckor. När jag kom hem till lägenheten kände jag en lättnad och tacksamhet för att Soldaten kunnat ordna ledighet en dag. Att en dag kan göra så mycket.

IMG_2522c

Sen var det ju det här med att packa inför resan. Att komma ihåg alla måsten och försöka inte glömma det praktiska. Jag är definitivt en överpackare. Jag tänker på alla tänkbara scenarion som kan hända under de tre dagarna och packar för att ha många ombyten till alla situationer.
För Ylva vill säga… Det här med att packa till mig själv tycker jag är mycket svårare… Jag packar ner datorn och kameran, men såklart glömde jag strumpor.
Soldaten? Han åkte i kläderna han bar på kroppen.

IMG_2523c

Vi kom inte iväg förrän efter 10 på kvällen. Planen hade varit att komma iväg runt 8 men det lyckades jag inte med. Jag sprang runt i mina ”Jag ska bara” och fick massor gjort men vi blev supersena på köpet. Jaja, iväg kom vi och Ylva somnade i bilen innan vi ens kommit utanför stan.

2 Thoughts on “Att lyckas packa och komma iväg

  1. Ha det så skoj på er lilla tripp :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation