IMG_2517e_c

Myser med ett singelpaket med wasa knäckebröd och Cab-On filten.

På grund av att jag packade i en evighet kom vi inte iväg förrän efter 10 på kvällen. Jag är inte alls bra på långkörning och är väldigt trött av mig på kvällen. Hade jag bilat själv hade jag väntat tills nästa dag, men Soldaten är van att köra och vi kom iväg…

IMG_2531_c

Det tog inte många sekunder innan Ylva somnade. Vi hann inte ens till närmaste bensinmack utanför stan. Som vanligt hängde hennes nacke som en gam, trots kil som stöd för lutningen och när hon var vaken vägrade hon prova nackkudden.

IMG_2534_c

På bensinmacken lyckades jag krångla på henne nackstödet från BenBat utan att hon vaknade i ett illvrål. Såg mycket skönare ut och så bra att stödkuddarna på sidan var så stora att de kunde stötta under hakan. Som ni ser föll ju huvudet fram lite ändå, men jag tror hon sov mycket bättre!140703 Valle kor i soluppgangen Collage_c

Soldaten stannade en stund under vargtimmen och sov. Inte för att jag och Ylva märkte så stor skillnad. När han vaknade och körde vidare hade soluppgången världens mest irriterande vinkel. ”Rakt-i-ögat-kan-inte-se-ett-skit!” Vi närmade oss Härnösand runt 4 på morgonen och några kilometer innan vi skulle svänga av hamnade vi bakom en mycket gammal kvinna som tuffade fram i 30km/h på E4:an. Haha, stackars henne, hon såg rejält trött ut och hade en yngre passagerare som sov.

IMG_2556e_c

Väl framme i Härnösand körde vi in genom grindarna till Ka5 och Soldaten bäddade åt oss i våra Hello Kitty-lakan hemifrån. Sedan blev det till att sova en stund till så att vi skulle orka med. Soldaten blev upphämtad av en båt strax efter 7 eftersom hans skulle jobba, jag och Ylva försökte sova lite innan det var dags att åka vidare till svärmor och svärfar. Oturligt nog invaderades logementet med 15-18åringar på sommarkurs. Men vi skulle ju ändå upp… eller hur var det. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation