Igår ledde vi helt plötsligt Valios Guanabanana-resetävling med 1 ynka röst. Helt otroligt att vi överhuvudtaget fått så många röster. Vi har bett alla vi känner att rösta och gärna dela och fråga sina vänner också. Helt plötsligt hände det.

Fantastiska bloggerskan Malin - finest.se/mmmalin - delade mitt inlägg på Facebook och så började rösterna rulla in.

 

140722 Malin Jadergard

Sedan blev var det fler och fler som delade! Blev helt paff och min vän Sophia satt på västkusten och uppdaterade i mobilen och hejade på med glada utrop! När alla delade så rullade rösterna in. Själv satt jag på jobbet och kunde inte riktigt hålla koll.

140722 Tavling Collage
Jennie -livet från den rosa sidan-, Nadja -mom in the city-, Ewa -tjejmorsan-, Sandra, Jessica -Regnbågens barnkläder- och Therese -hon kallas Tess-

Här är de jag känner som delade igår och verkligen fick fart på röstandet.  Tack som f*n! Jag svär inte ofta men finner inga ord!Har jag missat någon i lyckoruset så ber jag tusen gånger om ursäkt! Jag har liksom inte riktigt koll känner jag!

Är så himla glad över stödet! Har aldrig varit med om något liknande. Än idag droppar det in lite röster i omgångar. Kan knappt tro det! Men så är han ju charmig, Soldaten, visst är han. Haha!

IMG_9804e

 

För er som inte sett Soldatens tävlingsbidrag så är det här nedan. Rösta får ni mer än gärna göra på www.valio.se/guanabanana! Vi blir superglada. För er som tycker det är jobbigt att läsa om tävlingen hela tiden ber jag om ursäkt! Jag ska försöka kontrollera mig och uppdatera er om allt annat roligt som händer också. Vi ska strax gå och bada med Anna, Niklas och deras barn på Tengdahlens plaskis. Fina Nadja med barn är redan där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation