140729 Tavlings Valio

Nu är det 6 dagar kvar på Valios tävling Guanabanana. Soldatens bidrag har fått hela 1216 röster!! Det är helt galet. För några dagar sedan rullade rösterna in efter att flera underbara bloggare delat tävlingen. Sedan dess har det droppat in lite röster nästan varje dag.

Jag och Soldaten är så himla förvånade och tacksamma över stödet vi fått. Vi tittar in på tävlingen typ hundra gånger om dagen och kan fortfarande inte förstå hur många som faktiskt röstat på hans bidrag. Galet! Tack som f-n! Vet inte hur jag ska kunna uttrycka det.

Men än är inte tävlingen över. 6 dagar kvar, så om ni känner för att rösta skulle jag bli världens gladaste (om jag får följa med på resan vill säga, haha!) Soldaten har lovat att spela in en sol-/regndans om han vinner. Vad vill ni helst att han dansar för?

Kommentera här nedan och rösta på Soldatens bidrag.

7 Thoughts on “Tack så j-a mycket! 6 dagar kvar!!

  1. Stort grattis till vinsten!! :)

  2. Jen,This is the most mouth watering mac ‘n cheese I have ever seen.I will just look at the photo, because if I dare make it, I will eat the entire pan, and I am not kidding. It is my favorite food in the world, but I don’t tell anoeSy.ntacey Snacks

  3. Venant de toi ça me fait super plaisir !! Merci beaucoup pour ce gentil message c’est adorable !! MAIS NE DIS PAS ÇA XD J’espère que la suite te plaira tout autant ! Plein de bisous !

  4. Acho justo. Eu mudei o meu blog e posto sobre o que eu gosto, vez ou troa sobre meda ( que não é o meu forte, mas eu gosto0, mas em geral sobre filmes, series, livros, ultimas aquisições que remetem a livros e filmes. Mas é isso, Me sinto bem mais feliz do que ser apenas uma ‘cronista’ da minha propria história. Enfim, o blog é seu, acho justo.

  5. I have a four month old kitten who would not stay out of the tree and almost hung herself twice in one day. The tree is now outside the window looking in. I have a table by the window and have put presents on it. Kitty happy…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation